Ovaj mladić koji ima tek 18 godina i visok 213 centimetara, u Beograd stiže bez obeštećenja, ali… Mogao bi ovaj transfer jednog dana, ipak, da košta crno-bele. Novinar televizije “Movistar” Pilar Kasado otkrio je detalj koji se nimalo neće svideti “grobarima”.

Naime, ako Tristan Vukčević dobrim partijama u Partizanu privuče pažnju skautima iz NBA lige i na kraju se preseli u najjaču ligu sveta, crno-beli če dobiti polovinu ukupnog obeštećenja. To je posledica dogovora „kraljevskog kluba“ i crno-belih, a ako pređe u neki evropski klub, ceo iznos bi u tom slučaju pripao Partizanu.

Tristan Vukčević
foto: EPA/Mariscal

Podsetimo, spekulisalo se da će Tristan Vukčević da dođe na pozajmicu do kraja sezone, ali je on sa Partizanom dogovrio saradnju na tri godine bez obeštećenja za Real Madrid.

Jasno je da je “kraljevski klub” procenio da će Tristan Vukčević bolje da se razvije u Beogradu, što bi mogla da mu bude odskočna daska za dalju karijeru. Na kraju će “blankosi” zaraditi sav novac od klauzule za budući transfer.

Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *