Fudbalski klub Arsenal će u svakom smislu razbiti kasu za Dušana Vlahovića!

Dejli mejl je večeras plasirao ekskluzivne informacije o formuli po kojoj Arsenal ubeđuje Vlahovića da dođe u London.

Brojke su astronomske – 70 miliona evra biće neophodno da Arsenal plati Fiorentini, koja je i više nego zadovoljna takvim obeštećenjem, dok Vlahović zahteva takođe ogromnu platu od 160.000 funti nedeljno, u prevodu na godišnjem nivou bi zaradio 10 miliona evra, odnosno 50 miliona neto za pet godina! 

To znači da bi Vlahović postao i najplećniji Srbin u smislu obeštećenja između klubov i po sopstvenim primanjima.

Ni tu nije kraj, jer Vlahović traži i posebno dodatnu proviziju od 20 miliona za svoje agente, potpisao bi ugovor na pet godina.

Mikel Arteta na sve načine pokušava da ubedi Srbina da dođe u London, jer Pjer-Emerik Obamejang odlazi, ostao je samo Aleksandre Lakazet kome ugovor ističe na leto.

Vlahović je ranije odbijao da pređe u Arsenal, ali se izgleda situacija popravila kako je Artetin tim uskočio u borbu za Ligu šampiona. 

Vlahović bi došao odmah, ove zime, da dodatno pogura ekipu ka elitnom takmičenju i da vrati Arsenal tamo gde mu je po veličini i mesto – u vrh evropskog fudbala.

Čekamo rasplet situacije, ali izgleda da se ozbiljno zakuvava na relaciji Firenca-London!

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *