Neko drugi bi oberučke pristao.

Dočekala je Srbija presudu po kojoj je najbolji teniser na svetu Novak Đoković, odneo veliku pobedu, pobedu protiv države Australije na Sudu. U međuvremenu, dok odluka još nije bila doneta, srpski biznismen Milija Milosavljević, vlasnik kompanije Ktitor, na svom Tviter profilu podelio je jednu neverovatnu priču, iz perioda kada je Novak imao oko 18 godina.

Djordje Djokovic (C) Dijana Djokovic (L) and Srdjan Djokovic (R)
Skup podrske za Novaka Djokovica
Beograd, 09.01.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Odavno je poznato da su Novakovi roditelji na startu njegove karijere imali finansijskih problema, pa samim tim su se mučili da mu obezbede vrhunske uslove za trening. Njegov otac je kako je više puta pričao, dao sve što je imao, čak je i pozajmljivao novac od zelenaša, ali se na kraju izborio za svog sina, koji je sada među najboljima u istoriji.

Britanci su naravno među prvima prepoznali Đokovićev talenat i odlučili su da pošalju neverovatnu ponudu. Oni su mu nudili 10 miliona funti na ruke, plus milion godišnje da uzme pasoš te zemlje i da igra pob njihovom zastavom. Srećom, presekao je Srđan Đoković rečima koje će oduševiti celu Srbiju.

– Ja, prijatelj kuće Đokovića. Negde oko Novakovog punoletstva, Engleska ETA vrbuje Novaka da za 10 miliona funti na ruke, plus svake godine po jedan milion funti za stručno usavršavanje da nastupa pod Engleskom zastavom. „Ludi Srđan“, tada bez kinte ustaje i poručuje: „Moj sin je Srbin, igraće samo za našu Srbiju, napisao je Milija Milosavljević.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *