Александар Станојевић убедио Звездиног ђака да дође у Партизан, проблем и даље обештећење

ФОТО: И. Веселинов

Партизан је озбиљно „загризао” за Срђана Мијаиловића и из дана у дан све чини да га што пре приволи да с Бановог пређе на Топчидерско брдо, међутим… Кад се отклони једна, у гро-план искаче друга препрека!

Средином децембра, као проблем број 1, егзистирала је дилема дефанзивног везисте Чукаричког да ли би му био прави потез да, с обзиром на „бекграунд” и чињеницу да је прошао омладинску школу и носио дрес Црвене звезде, ускочи у одору Парног ваљка, али…

У међувремену, то је решено: кључну улогу у креирању Мићковог позитивног мишљења и прелиминарног „да” јесењем прваку одиграо је Александар Станојевић – говорничко аргументовано убедљив да му објасни пролећну улогу на новој адреси у походу на трофеје на домаћој и у намери да се још више искорачи на међународној сцени.

Није тајна: струка суперлигашког лидера високо цени квалитете некадашњег српског репрезентативца и интернационалца у Турској и Русији – Станојевић га памти још из вечитих дербија као узданицу Роберта Просинечког, добро упознат да је био од поверења и Миодрагу Грофу Божовићу, потом, у Самари. Мијаиловић је, иначе, на списку жеља црно-белих више од годину!

Међутим…

Руководства Партизана и Чукаричког никако да стисну руке у знак договора.

Проблем је, наравно, висина обештећења и, можда још више, периодика исплате. На стадиону у Улици Београдског батаљона 25 волели би да сав новац одмах легне на рачун, док…

Време – цури: Брђани сутра одлазе у Турску на припреме, уколико не буде пронађен компромис, са Срђаном у „челичној птици”.

Уколико се то и догоди, не би правило нерешив проблем за склапање посла: и Парни ваљак ће пут Белека два дана касније, стога – можда до трансфера дође и на обали Средоземног мора.

Партизан има још једну опцију: спортски сектор контактирао је и Љубомира Фејсу, тренутно, бивши Орао вага још једну инострану понуду, те…

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *