Autor: Aleksandar Golubović

petak 28.01.2022.

12:57

Izvor: Sportske.net

Rukometna reprezentacija Danske izgubila je pre dva dana u finišu meča protiv Francuske i za finale Evropskog prvenstva igraće protiv Španije, umesto skandinavskog derbija protiv Švedske, kako bi bilo da je trijumfovala.

Iako je Španija aktuelni evropski šampion, mnogi smatraju da je lakši rival nego Švedska, koja danas od 20:30 sati igra protiv Francuske, što je pokrenulo insinuacije da je Danska pustila „Trikolore“.

Govoreći o predstojećem susretu sa Španijom, selektor Danske Nikolaj Jakobsen je to odlučno odbacio.

„Dali smo svoj maksimum protiv Francuske i stojim iza ovih reči. Besmislene su priče da smo namerno izgubili kako bismo igrali protiv Španije, a ne Švedske. Španija je odličan spoj mladosti i iskustva sa sjajnim trenerom, a isto se može reći i za Švedsku. Tako da ne vidim logiku u tim optužbama. Nama je najvažnije bilo da se plasiramo u polufinale“, rekao je selektor svetskog šampiona.

Veruje da će detalji rešiti pobednika protiv Španije u meču koji počinje u 20:30.

„Očekujem da mali detalji odluče susret sa Španjom. Možda to bude podrška s tribina koju svaka ekipa želi. Nadam se da će dosta novih navijača stići iz Danske. Uviek imamo odličnu podršku na velikim takmičenjima„, zaključio je Jakobsen.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *