Autor: Aleksandar Golubović

ponedeljak 10.01.2022.

18:05

Izvor: Sportske.net

U danu kada je Miloš Degenek po drugi put napustio Crvenu zvezdu, italijanski mediji preneli su da bi Filipo Falko mogao da načini isti korak kao doskorašnji štoper crveno-belih i posle svega godinu dana napusti beogradski klub.

Falko je prošlog januara zadužio dres višestrukog šampiona Srbije kao veliko zimsko pojačanje pred duele protiv Milana u Ligi Evrope.

Blago rečeno nije se najbolje snašao, a njegov mandat u Ljutice Bogdana pratio je i skandal u vezi sa isplatama dugovanja Zvezde prema Falkovom bivšem klubu Lećeu.

Kako prenosi poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio, Salernitana je pokazala interesovanje da ove zime dovede Falka i sa njim pokuša da zadrži status člana Serije A.

Osim kluba koji je u poslednjim danima prošle godine izbegao selidbu amatersku ligu, interesovanje za Falka je pokazalo i nekoliko klubova iz Serije B.

Sve će zavisiti od stava Zvezde, ali i eventualne ponude budući da je El Fardu Ben trenutno na Afričkom kupu nacija i da će upravo Falko biti taj koji će biti uigravan za startera na većem delu priprema.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *