Тренер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да је на пријатељској утакмици против Марибора видео доста добрих страви, али и оне које треба поправити

ФОТО: ФК Црвена звезда

Данас сам видео много добрих ствари, али и доста оних које су замаскиране умором. Наравно, има ту и ствари које треба исправити и на које не утиче ни умор нити било шта друго, и на томе ћемо радити, како се не би поновило на наредним мечевима”, рекао је Станковић за клупски сајт.

Фудбалери Црвене звезде одиграли су против Марибора у Анталији нерешено 1:1, у првом припремном мечу пред наставак сезоне.

Доста младих играча се нашло на терену. Неке од њих смо и одморили, јер нисмо желели да ризикујемо да се било ко повреди. Минутажа је била подељена, па је тако један део екипе одиграо 45 минута, док је остатак тима провео у игри 60 минута”, рекао је Станковић.

Тренер Звезде је истакао и да је изузетно срећан што су млади играчи показали велику жељу за доказивањем.

Ово је била прва припремна утакмица, и мислим да смо имали доста јаког противника. Знамо шта смо урадили и какве су припреме и морам да кажем да сам задовољан. Драго ми је и због младих играча што су осетили драж Звездиног дреса”, рекао је Станковић.

И они излазе из тешког рада, јер су ипак тренирали 12 дана са првотимцима. И поред тога показали су велику жељу и вољу да се докажу и изузетно сам срећан због тога. Доста рада је пред нама, али кад саберемо све са првог меча, ја сам задовољан”, закључио је Станковић.

Звезда ће 28. јануара играти други припремни меч против ЛАСК-а из Линца.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *