Naslednik Dejana Stankovića na klupi Crvene zvezde biće Miloš Milojević, potvrđeno je Sport klubu.

Dogovoreni su svi detalji, najverovatnije, dvogodišnjeg ugovora i doskorašnji trener Malmea biće promovisan u šefa stručnog štaba Crvene zvezde.

Mladi Miloš Milojević na stadion „Rajko Mitić“ stiže na predlog Dejana Stankovića.

Milojević na klupi Zvezde

Posle odlaska iz Crvene zvezde, prošlog leta, ime Miloša Milojevića pominjalo se nekoliko puta u grupi najužih kandidata za Stankovićevog naslednika. Odličan utisak tokom 18 meseci saradnje sa šefom struke, izvanredne stručne ocene i stav, smestili su Knjaževčanina u vrh kandidata budućih trenera crveno-belih. Upravo je Stanković, i uoči ovog leta, uporno insistirao da Milojević ima snagu, harizmu, napokon i moć, za posao na vrućoj klupi šampiona Srbije.

Posle odlaska iz Beograda, mladi srpski stručnjak brusio je karijeru u najvećim švedskim klubovima – Hamarbiju i Malmeu. Nakon završetka evropske odiseje i ispadanja od Žalgirisa, krajem jula, Milojević je završio posao u Švedskoj. Odmarao je četiri nedelje, od sutra će i zvanično na posao u staro i dobro poznato društvo…

Zanimljivo, Milojević je karijeru gradio daleko od Srbije, na Islandu i Švedskoj. Sa Mjalbijem je u rekordnom roku, za dve godine, preskočio tri ranga, ali nije debitovao u elitnom rangu, upravo, zbog poziva Dejana Stankovića, decembra 2019…

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.