Dijana Đoković, majka najboljeg tenisera sveta Novaka, kaže da je pravo njenog sina da se ne vakciniše, kao i da on mnogo brine o svom telu.

“Novak ima 34 godine i ja kao majka nemam način da vršim neki pritisak, on ima svoju filozofiju života. Ako razmišlja tako, ja mogu samo da kažem ‘u redu’”, rekla je Đokovićeva majka za australijski Sunrise i dodala:

Povezane vesti

“Znam da je on najzdraviji čovek na svetu, toliko se brine o svom telu, ne možete ni da zamislite koliko je posvećen. Ukoliko ne želi da se vakiniše, to je njegovo pravo, kao i bilo koga drugog. Ako je zdrav… Radite PCR test svakoga dana i videćete da je zdrav. Tako da – u čemu je problem?”

Na pitanje da li može da razume osećanja Australijanaca, s obzirom na to da je tamošnja Vlada rekla da je vakcina najbolji put za izlazak iz pandemije, Dijana odgovara:

“Nisam protiv vakcinacije, naravno da nisam, ali razbolelo se i mnogo ljudi koji su primili dve ili tri doze vakcine. Ne razumem to pravilo da možeš da igraš samo ako si vakcinisan. Čula sam da je jedan momak, koji je vakcinisan, rekao da je pozitivan na koronu i da se povukao (Bernard Tomić). Ako je zdrav, njegov PCR negativan, zašto ne može da igra, čega se plaše?”

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *