Marko Lazetić je Milanov, a Njegoš Petrović Granadin! Ovu informaciju Kuriru potvrdio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, zadovoljan odrađenim poslom.

Zvezdan Terzić, okupljanje, Crvena zvezda, pripreme
foto: Nebojša Mandić

Ukupno, Crvena zvezda je zaradila 7.000.0000 evra prodajom dvojice talentovanih fudbalera i tako prebrinula sve finansijske probleme za nastavak sezone. Sada je fokus svih u klubu odbrana titule.

Marko Lazetić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Mladi napadač Crvene zvezde Marko Lazetić potpisaće višegodišnji ugovor sa sedmostrukim šampionom Evrope, a crveno-beli će na njegovoj prodaji zaraditi 5.000.000 evra! Još nije poznato hoće li mladi napadač odmah otputovati na San Siru i staviti se na raspolaganje treneru Stefanu Pioliju, ili će do kraja sezone ostati u Crvenoj zvezdi, kao što je bio slučaj sa Markom Grujićem kada je prelazio u Liverpul. Za Marka Lazetića bili su zainteresovani Torino i Zenit.

Njegoš Petrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Njegoš Petrović odlazi u Granadu, u špansku La Ligu za 2.000.000 evra. Ostaje za sada nejasno da li sav novac pripada Crvenoj zvezdi, ili će deo sume otići u Radu, s obzirom da je nekadašnji mladi reprezentativac došao na Marakanu u leto 2019. za 400.000 evra i 20 odsto od sledeće prodaje. Petrović je imao i ponudu italijanskog Kaljarija, ali se u dogovoru sa klubom odlučio za Španiju, verujući da je to bolji izbor za njega. Ranije, tražili su ga španski klubovi Almerija i Betis, belgijski Anderleht, grčki Olimpijakos, portugalski Sporting, holandski Groningen…

– Zaradili smo 7.000.000 evra na prodaji Marka Lazetića i Njegoša Petrovića! Pare sada imamo, tako da titula ostaje prioritet za Crvenu zvezdu – rekao je za Kurir iz Antalije Zvezdan Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde, ranije je za naš portal izjavio da Milan Pavkov, uprkos ponudi Kanzas sitija, ostaje u Crvenoj zvezdi.

Kurir sport/A. R.

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *