Direktor firme Ivan Lončarević rekao je da je investicija ostvarena u junu 2020. godine, ali je odbio da kaže kolika je bila njena vrednost, piše Rojters.

QuantBioRes zapošljava 11 istraživača u Danskoj, Australiji i Sloveniji, kaže Lončarević, koji naglašava da se razvija terapija, a ne vakcina.

Kompanija razvija peptid, koji sprečava da koronavirus zarazi ljudske ćelije, i očekuje da će započeti klinička testiranja u Velikoj Britaniji ovog leta, rekao je Lonačarević.

 

Đokovićev portparol nije odmah odgovorio na molbu za komentar, javlja Rojters.

 

Na zvaničnom sajtu danskog APR-a navodi se da su Novak i Jelena Đoković vlasnici ukupno 80 odsto kompanije. Novakovo vlasništvo iznosi 40.8, a Jelenino 39.2 odsto. Kao direktor firme upisan je Lončarević, dok je Novak jedan od trojice članova Izvršnog odbora.

 

Najbolji teniser sveta izazvao je globalnu debatu o pravima ljudi koji odluče da se ne vakcinišu nakon što je 16. januara deportovan iz Australije, gde je trebalo da se takmiči na turnirnu Australian Open.

 

Njemu je australijski savezni sud odbio žalbu na ukidanje vize iz razloga javnog zdravlja, zbog toga što je nevakcinisan.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *