Foto: darko bandić / Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković već nekoliko dana koristi kako bi se odmorio i napunio baterije, a zanimljivo je to da će sutra ponovo put primorja.

Tačnije, prvom reketu planete će sutra u 10 časova u zvaničnoj poseti predsedniku opštine Budva, Marku Careviću, biti uručeno priznanje počasnog građanina pomenutog grada.

Ovo će biti drugi put u kratkom periodu da Novak ide put Crne Gore.

– Skupština Opštine Budva je tokom 2018. godine donela odluku o proglašenju Novaka Đokovića za počasnog građanina metropole turizma. Osim izuzetnih sportskih rezultata Novak Đoković je dokazani humanista i dobročinitelj, prepoznat u čitavom svetu kao ličnost koja širi ljubav među ljudima, podstiče solidarnost i izuzetno doprinosi razvoju svesti za unapređenje vrednosti demokratskog društva – poručili su u saopštenju iz opštine Budva.

Takođe, posle sastanka koji će biti upriličen ovim povodom, kako navode iz PR službe, u sali SO Budva biće upriličena ceremonija svečanog uručenja „najvećeg priznanja Opštine Budva“.

Možda vas zanima i:

Đoković je danas bio na liturgiji u Hramu Svetog Save

Novak Đoković je ovog četvrtka bio na pričešću sa svojim roditeljima u Hramu Svetog Save.

Kao i do sada, gde god da se pojavi, najbolji teniser sveta privlači pažnju. I ovoga puta, najmlađi su bili oduševljeni Noletom, pa su ga u jednom trenutku opkolili i započeli razgovor sa njim.

Đoković im je, naravno, izašao u susret, razgovarao sa njima, a onda se i fotografisao sa najmlađima. Deca su mu izmamila osmeh iskoristivši priliku da proćaskaju, što je i zabeleženo snimkom.

Novak je trenutno u Beogradu gde provodi vreme sa porodicom, ali i trenira pred početak turnira u Dubaiju koji počinje 14. februara.

Pre Hrama Svetog Save, boravio je u Crnoj Gori i obišao je manastir Ostrog.

VIDEO: Podrška Noletu sa kule Beograd

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *