Novak Đoković je trenutno zbog situacije koju je imao u Melburnu, glavna tema u celom svetu ovih dana, ne samo u Srbiji i Australiji.

On je nedavno pobedio na Federalnom sudu u državi Viktorija i preinačena je odluka oko ukidanja njegove vize, pa sada trenira u Melburnu i sprema se za prvi grend slem Australijan Open (17. – 30. januar).

Međutim, čeka se konačna odluka ministra za imigraciju, Aleksa Hoka, koji ima diskreciono pravo da deportuje Novaka iz Australije bez obzira na odluku suda, ali nadamo se da do toga neće i doći.

Za to vreme, australijski voditelji vređali su Novaka u pauzi snimanja vesti što se može i videti na video snimku.

– Kada pogledamo sve, Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se**nja. Kako god da pogledaš nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kada si pozitivan, to je slagao, sigurno je bio lažan test. I posle toga je otišao u Španiju, a iz svega će uspeti da se izvuče, rekli su voditelji.

(Kurir sport)

Bonus video:

Vuk Brajović o trenutnim dešavanjima koje Novak proživljava

Vuk Brajović o trenutnim dešavanjima koje Novak proživljava

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *