Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Portugalac Kristijano Ronaldo, potpisao je najveći ugovor u istoriji sporta.

Naime, prelaskom u saudijski Al Nasr Ronaldo će za dve godine zaraditi neverovatnih 400 miliona evra, pa je rešio da se počasti novom luksuznom vilom.

Kristijano Ronaldo, Al Nasr
foto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kristijano se oprostio od ozbiljnog fudbala, ali u Evropi je osvojio sve što može da se osvoji i više ne mora da se dokazuje. Rešio je da na zalasku karijere uživa i igra fudbal iz ličnog zadovoljstva i zabave, a za to će još i dobiti najveću svotu za jednog sportistu u istoriji.

Ugovor je potpisan i porodica sada traži novo utočište u Rijadu.

Britanski „Dejli Mejl“ prenosi da Portugalac ozbiljno razmišlja o kupovini vile u luksuznom kvartu „Al Maka“, koji se nalazi u blizini Rijada. Ova nestvarna palata košta 14 miliona evra, ali to je prava sitnica za Ronalda koji će samo od ugovora u Saudijskoj Arabiji zaraditi nestvarnih 400 miliona evra. Prosto, ovaj trošak neće ni osetiti.

Ronaldova vila
foto: Printscreen/PropertyFinder

Ovaj dvorac nalazi se u kvartu koji je izgrađen isključivo za bogataše iz zapadnog sveta. Imaju sve što im je potrebno i prilično su izolovani od strogih islamskih pravila koja vladaju u ovoj zemlji. Tu se nalaze brojni luksuzni restorani, privatne međunarodne škole, bazeni, klinike, vrtići, tržni centri – bukvalno sve što im je potrebno za život. Ljudi koji tu žive ne moraju da napuštaju kraj jer imaju sve što im je potrebno za život.

Ronaldova vila
foto: Printscreen/PropertyFinder

Kada je reč o samoj vili, koju je pikirao Ronaldo, ona poseduje osam spavaćih soba, olimpijski bazen, a u njenom predvorju nalazi se čak i vodopad – sve puca od raskoši.

Ronaldova vila
foto: Printscreen/PropertyFinder
Ronaldova vila
foto: Printscreen/PropertyFinder

Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *