После дуге повреде и паузе од осам месеци, једноставно је дошло до сплета околности да сам поново овде – навео је Роцков

ФОТО: fkvojvodina.rs

Фудбалски клуб Војводина данас је добио још једно појачање за наставак сезоне, пошто ће дрес „старе даме“ на пролеће носити и голман Емил Роцков, који је стигао на позајмицу из мађарског Фехервара.

Роцков је рођен 27. јануара 1995. године у Новом Саду, прошао је све млађе категорије Војводине, калио се на позајмицама у Слоги из Темерина и Пролетеру, а првотимац „старе даме“ био је од фебруара 2017. до јула 2020, када је и прешао у свој садашњи клуб и то након што је подигао пехар Купа Србије.

После дуге повреде и паузе од осам месеци, једноставно је дошло до сплета околности да сам поново овде и срећан сам због тога. Тежак период током повреде превазишао сам захваљујући Саши Семередију, путеви су ме поново вратили у Нови Сад. Ово је за мене нови изазов, који ће ме ментално ојачати и све оно што сам научио током паузе, сада желим да искористим и преточим на терен. Физички сам потпуно спреман и једва чекам да помогнем екипи, зато сам и ту, да Воша оствари све своје циљеве – рекао је Роцков за новосадски Дневник.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *