Autor: Aleksandar Obrenović

četvrtak 05.05.2022.

08:38

Izvor: Sportske.net

Sjajno je igrao Strahinja Eraković za Crvenu zvezdu ove sezone, dokazao je da sazreva, napreduje iz meseca u mesec i nema sumnje da ćemo dobiti štopera za budućnost kada je reč i o reprezentaciji Srbije, možda čak i za Mundijal u Kataru. 

Ovaj momak je u paru sa Aleksandrom Dragovićem pokazao veliku sigurnost i naučio je dosta toga od daleko iskusnijeg kolege, Stanković mu je praktično učinio veliko zadovoljstvo i napravio mu je ogroman prostor za napredak. 

Već godinama unazad se o njemu priča kao o velikom talentu i bilo je timova koji su bili zagriženi da ga dovedu, ali se čini da će to ovoga leta biti najjače. 

Raspituju se praktično iz svakog dela Evrope, a čuveni ruski sajt „Sport ekspres“ prenosi da je Eraković interesantan i Dinamu iz Moskve koja sprema višemilionsku ponudu. 

Direktor te ekipe je nekadašnji saradnik Jirgena Klopa, Željko Buvač, koji izuzetno ceni kvalitete srpskog fudbalera. 

Da li ćemo videti ponovo put od Ljutice Bogdana do Moskve, kao što je to bio slučaj sa još jednim štoperom koji je mlad otišao iz Crvene zvezde, Nemanjom Vidićem (koji je nastupao za Spartak), za koga svi kasnije znate da je završio u Mančester junajtedu?

Možda je ovo pravi put…

Dinamo svoj meč igra sutra, „dvojka“ je odlično plaćena protiv ekipe Krila Sovjetov, možda prilika da se usrećite i na taj način u kladionici AdmiralBet.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.