Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco za sada ima jednu konkretnu ponudu na stolu i to od Crvene zvezde, javlja renominrani „Eurohoops“.

Juče je „Sportski žurnal“ pokrenuo priču, danas ju je „Eurohoops“ potvrdio. Prema njihovim saznanjima, Kampaco je upoznat s ponudom Crvene zvezde, ali to je sve i ne mora da znači da će istu prihvatiti.

Njegova želja je, kako smo preneli, Real Madrid, ali zbog količine novca koju bi platio na ime poreza, on mora da pronađe usputnu stanicu do „kraljveskog kluba“, te će se cifra tada umanjiti.

Kampaco je godinama bio jedan od najboljih evropskih igrača, pre nego što je odlučio da se okuša u NBA ligi, gde zbog fizikalija nije imao značajnu ulogu, prvobitno u Denver Nagetsima, a potom posle kratkog boravka u Maveriksima odnedavno slobodan agent.

„Naravno da se priča o Fakuu jer je on napustio svoj tim u NBA ligi. On je igrač koji je uvek bio tu za nas. Igrač kojeg Real Madrid, njegovi navijači, treneri i saigrači veoma vole. Naravno, za Real, to bi bilo izuzetno pojačanje. Morate da ga pustite da mirno odluči svoju budućnost. Nadam se da će biti kod nas, zašto da ne“, rekao je pre nekoliko dana trener Reala Đus Mateo. 

Real ima pravo da izjednači svaku ponudu od evropske ekipe i potpiše igrača.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *