Mitar izašao u punoj opremi. Sa osmehom na licu. Ovo bi ukratko bila najvažnija vest s treninga reprezentacije Srbije održanom u Dohi, tri dana pre prve utakmice na Mundijalu u Kataru protiv Brazila.

Pre početka treninga Aleksandar Mitrović radio je u krugu s loptom, zajedno sa Stefanom Mitrovićem, Andrijom Živkovićem i Darkom Lazovićem.

Srpski navijači su sa zebnjom iščekivali vesti o zdravstvenom stanju najboljeg strelca u istoriji reprezentacije. Čini se da je povreda zgloba prošlost i da će popularni Mitar biti spreman za prvi meč na Svetskom prvenstvu, protiv najvećeg favorita za osvajanje titule, selekcije Brazila.

Selektor Stojković pre početka treninga održao je kratki sastanak sa igračima na centru igrališta Al Arabi stadiona. Posle toga fudbaleri su sa osmehom na licu krenuli da rade vežbe koju su demonstrirali pomoćnici Bratislav Živković i Goran Đorović, te japanski stručnjak za kondiciju Kino.

Aleksandar Mitrović sve vreme boravka novinara na treningu radio je zajedno sa ekipom. Naoko deluje da je centarfor Fulama maksimalno spreman da odgovori na sve zadatke selektora Dragana Stojkovića i da bude konstantna opasnost za Brazil, kao što je bio za Portugal!

Selektor Dragan Stojković je pratio Mitrovićev rad, a zatim ga je odvojio od grupe i dao mu je nekoliko korisnih saveta. Mitar je sve vreme slušao svog trenera, pričao s njim, a potom nastavio da radi s Grujićem i Lukićem.

„Mafija“ nam diže atmosferu!

Defanzivac Srbije Nikola Milenković potvrdio je još jednom da je atmosfera u reprezentaciji Srbije između fudbalera na vrhunskom nivou.

– Kako provodimo slobodno vreme? Družimo se, igramo „Mafiju“, nije nam dosadno… Ovde smo došli posle prvenstava, nije bilo dugih priprema i prija nam kad smo zajedno – jasan je Milenković.

Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *