Taman se stišala bura oko Filipa Kostića kada je isplivala nova.

Praktično celo leto se Kragujevčanin dovodio u vezu sa prelaskom u Juventus, čak je usaglasio lične uslove, ali se torinska „Stara dama“ povukla iz pregovora sa Ajntrahtom iz Frankfurta.

Poslednjih dana je vladalo primirje, a onda je Gardijan lansirao novu vest – Kostić bi mogao da pređe u Vest Hem!

Godinu dana pre isteka ugovora sa Ajntrahtom, a u trenutku dok klub pokušava da ga nagovori da potpiše novi, Kostić je dospeo na radar „čekićara“.

Navodi se da je Vest Hem čak poslao ponudu u Frankfurt, ali se ne zna koliko tačno je spreman da izdvoji.

Ranije se pričalo da bi Nemci bili zadovoljni sa cifrom od blizu 20 miliona evra, pa „čekićari“ veruju da bi mogli da pristanu na njihove uslove radije nego da ga naredno leto izgube besplatno.

Sezona iz snova

Filip je u prethodnoj sezoni bio jedan od nosilaca igre Frankfurta i jedan od najzaslužnijih što se u grad kraj Majne posle 42 godine vratio eropski trofej.

U finalu Lige Evrope koje je odigrano u Sevilji, Kostić je bio asistent za izjednačujući pogodak svog tima protiv Glazgov Rendžersa, nakon čega je bio precizan u penal seriji.

Kostiću je to donelo priznanje igrača finala, kao i najboljeg igrača drugog po jačini evropskog takmičenja za sezonu 2021/22. U sezoni za nama Filip Kostić je odigrao 43 utakmice u svom takmičenjima, na kojima je postiga sedam pogodaka i upisao još 15 aistencija.

Poruka partnera

Zenit – Krilja Sovjetov (19.00)

Krilja su furiozno startovala, za razliku od šampiona, jer su u prvom kolu postigla čak četiri gola protiv Orenurga. Svakako žele da ponove dobar rezultat i nije nemoguće da ga ostvare. Zenit još nije u punoj formi, nema za tim ni potrebe u ovo doba sezone, tako da su određeni minusi u Semakovom timu mogući, naročito u napadu gde više nema Dzjube. Predlog: 1X&GG (2.00), PG1&3+ (2.03)

Sve kvote za ove, ali i ostale mečeve u bogatoj ponudi pogledajte na sledećem linku: https://soccerbet.rs/#kladjenje

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.