Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na pripreme u Tursku gde će boraviti od 13. januara do 3. februara. U periodu od tri nedelje u Beleku šef stručnog štaba Dejan Stanković moći će da računa na 29 fudbalera.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Na letu za Antaliju nisu bili Milan Borjan. Aksel Bakajoko i Vladimir Lučić, fudbaleri Crvene zvezde koji su ostali u Beogradu jer imaju koronu.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Na spisku su: Zoran Popović, Miloš Gordić, Stefan Marinković, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Radovan Pankov, Andrej Đurić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Nenad Krstičić, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Petar Stanić, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Filipo Falko, Andrija Radulović, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Ohi Omojuanfo, Milan Pavkov, Luis Dioni, Rišairo Živković, Marko Lazetić i Ibrahim Mustafa.

Aleksandar Katai
foto: www.crvenazvezdafk.com

Dejan Stanković neće moći da računa i na Gelora Kangu i El Fardu Bena koji se nalaze na Afričkom kupu nacija i igraju za svoje reprezentacije.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda će boraviti u Antaliji tri nedelje, od 13. januara do 3. februara. Prvi deo priprema biće bazičan, odnosno namenjen fizičkoj pripremi, dok će drugi deo biti namenjen za kontrolne mečeve. Crveno-beli će u ovom periodu odmeriti snage sa Mariborom, Laskom, Šahtjorom iz Donjecka i Šahtjorom Soligorsk.

Ohi
foto: www.crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde biće smešteni u hotelu „Kalista“ u Beleku, a svakog dana treniraće dva puta dnevno na terenima koji će biti rezervisani isključivo za njih i koje nijedna druga ekipa tokom tri nedelje neće moći da koristi.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *