Футсал репрезентација Србије је на старту Европског првенства упркос доброј игри поражена од селекције Португалије са 4:2 и пред њом је императивом победе на данашњем мечу како би задржали шансе за пласман у наредну рунду надметања.

Победа над селекцијом Украјине оставља Србију у доброј позицији за пролаз даље, јер би коначну одлуку донео последњи дуел са репрезентацијом домаћина Холандијом.

У четвртфинале такмичења пласираће се прве две селекције из сваке групе, а тренутно су са по једном победом водеће селекције Португалије и Холандије које играју утакмицу од 17.30 часова.

Украјинци су редовни учесници на 11. Европских првенстава, а са њима наше селекције су два пута одмеравале снаге на терену и воде са 2:0 у победама.

Утакмица Србије и Украјине у Амстердаму почиње у 14.30 уз директан пренос на Другом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а њен ток и кретање резултата можете пратити и на нашем порталу.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *