Ukoliko je verovati Nikolu Šćiri, popularnom italijanskom novinaru koji sebe naziva ekspertom za transfer tržište, Pičini je raskinuo ugovor sa Valensijom i spreman je za potpisivanje ugovora sa crveno-belima.

Krsitijano Picini
foto: Profimedia

Šćira je poručio da je stvar gotova i da će njegov zemljak potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine.

Pičini je imao ugovor do kraja sezone, međutim, ako se ispostavi da je informacija italijanskog novinara tačna, biće jasno da je želeo da što pre napusti klub za koji je ove sezone igrao na šest utakmica u prvenstvu i dve u kupu.

Dvadesetdevetogodišnji desni bek je od avgusta 2019. godine imao problema sa povredama. Do maja 2020. je imao dve operacije kolena i to ga je izbacilo iz tima. U prvoj sezoni na „Mestalji“ je bio standardan, odigrao je 37 utakmica, dok je ove godine nezadovoljan minutažom.

Pičini je u karijeri igrao za Fiorentinu, Speciju, Livorno, Betis, Sporting, Atalantu i Valensiju, a „Slepi miševi“ su za njegov dolazak iz Lisabona 2018. godine izdvojili 8.000.000 evra.

Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *