Александар је за четири године у актуелном вицепрваку Белорусије освојио четири трофеја: био шампион, освајач купа (2) и Суперкупа

ФОТО: ЕПА/Г. Пени

Александар Филиповић, дефанзивац БАТЕ Борисова, после Златана Шеховића биће друго појачање Партизана!

Завршавамо трансфер – открива Ивица Илиев, спортски директор црно-белих.

Подсетимо, Филиповић је са омладинском репрезентацијом Србије 2013. у Литванији постао првак Европе!

– Наш тренер Илија Столица прави тим из последње линије…

Напоменимо: Филиповић и Столица су стари знанци – из периода у Вождовцу. Рођени Лесковчанин, првих лекција у Дубочици, на душановачки кров стигао је из Јагодине, интересантно – с којом је освојио Куп Србије 2013.

– Да, знам да је Филиповић у БАТЕ Борисову играо штопера и по левој страни, али у Партизан долази као десни бек. Добро је кад неко може успешно да одговори захтевима на неколико позиција.

Александар је за четири године у актуелном вицепрваку Белорусије освојио четири трофеја: био шампион, освајач купа (2) и Суперкупа.

– Потпис је питање дана. Бирократија…

Златном Орлићу уговор са Партизановим ривалом из плеј-офа за Лигу шампиона 2015. истиче крајем године, отуд, црно-бели мораће да плате обештећење.

Прихватљиво – задовољан је и финансијским аспектом трансфера Ивица Илиев.

Александар Филиповић рођен је 20. децембра 1994, висок је 184 центиметра и овог пролећа на осам првенствених утакмица постигао је, убацујући се из одбране, три гола: Белшини, Динаму из Бреста и Динаму из Минска.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.