INFLUENSER I ĐOKOVIĆ, Vol.2: "Vidiš šta se desi kada SNIMIŠ VIC sa mnom?" Novak je imao spreman odgovor (VIDEO)

Foto: Prinstscreen/Instagram/jodziir

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno je na Žabljaku u Crnoj Gori, gde je doputovao posle deportacije iz Australije i kratkog boravka u Beogradu.

Novak je u Crnu Goru otišao sa prijateljima, najpre je bio u Tivtu, gde ima stan, da bi potom obišao manastir Ostrog, gde je razgovarao sa mitropolitom Joanikijem, a poslednja destinacija, na kojoj je trenutno je Žabljak.

Poznato je da je Novak veliki ljubitelj prirode i zimskih čarolija, pa ne čudi što je izbabrao da boravi u jednom od najpopularnijih zimskih centara Crne Gore.

Tamo je imao i interesantan susret tokom večere, kada mu je prišao crnogorski Instagram influenser i ispričao vic o Federeru i Nadalu, koji ga je nasmejao do suza.

Dan kasnije, ovaj influenser, Jovan Radulović, ponovo je prišao Noletu i pokušao da bude duhovit:

– Brate, vidiš šta se desi kada snimiš vic sa mnom? – dobacio je influenser Đokoviću, koji je ispunjavao želje fanova koji su želeli da se slikaju sa njim.

– E, video sam – odgovorio je Novak, na šta se Jovan ponovo nadovezao.

– Dođe narod i sad te svi traže – rekao je on, a Novak mu je odgovorio.

– Sada znam koga da tražim kada dođem u Crnu Goru.

(Espreso/Telegraf)

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *