Italijanski „Tutosport“ danas donosi naslovnu stranu na kojoj je srpski golgeter sa jednim od najboljih fudbalera sveta Kristijanom Ronaldom.

Uz naslov „Vlahović je novi CR7“ ide u tekst u kojem je objašnjeno ovo poređenje.

U tekstu se navodi da je pre tri godine Andrea Anjeli rekao akcionarima: „Moramo da pronađemo novog Kristijana Ronalda za sledećih 20 godina“. Iako još nije poznato da li će Dušan Vlahović dostići nivo CR7, nesumnjivo je da je trenutno jedan od najjačih napadača na svetu u uzrastu do 23 godine.

Predsednikovo proročanstvo će se uskoro ostvariti i to ne slučajno, piše u tekstu „Tutosporta“.

Dalje se navodi da je Juventus priložio „veliku žrtvu“ sa ekonomske tačke gledišta, možda čak i veću od one za Ronalda 2017. godine.

Vlahović
foto: Profimedia

Takođe se u tekstu pojašnjava se da je broj sedam na dresu spreman za Dušana Vlahovića, što znači da će naslediti upravo Ronalda, s tim da postoji mogućnost da obuče i „devetku“ ako Alvaro Morata napusti klub.

Trenutno se pregovara sa Barselonom, pa se verovatno i zbog toga čeka predstavljanje Vlahovića kako bi cela kampanja prošla dobro.

„Tutosport“ najavljuje i da Juventus neće stati samo kod srpskog napadača ove zime i da u sledeća četiri dana spremaju još pojačanja kako bi došli do Lige šampiona.

Najverovatnije će dovesti novo ime u veznom redu, a najglasnije se do sada spominja Naitan Mendez iz Kaljarija.

(Kurir sport)

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *