Oglasio se i Kreg Tajli, čovek zbog koga je Novak Đoković maltretiran svih ovih dana! Njegovo obraćenje potpuno je zaprepašćujuće. Umesto da traži izvinjenje od Novaka on je pričao budalaštine!

– Mi od starta govorimo da nam je prioritet sigurnost Australijanaca. Svako ko dolazi ovde mora da bude odgovoran, zato smo doneli odluku o vakcinaciji. Tokom US Opena je 50 odsto tenisera bilo vakcinisano, sada je 97 odsto, to je naša zasluga. Kada smo dali mogućnost medicinskog izuzeća došlo je do kontradiktornosti i lažnih informacija, pa smo konstatno dobijali zahteve kako da dođu igrači i dobiju to – počeo je priču Tajli, inače prvi čovek Australijan opena i tamošnje teniske federacije.

Novak Đoković
foto: EPA/Alessandro Di Marco, Shutterstock

Ko je slao pogrešne informacije?

– Detaljne informacije i sve što smo znali rekli smo igračima i znali su koji su uslovi da dođu u Australiju. Koje su vakcine u pitanju koje prihvatamo i ostalo. Bili smo blizu da se sa vladom Viktorije dogovorimo oko medicinskog izuzeća i morali su igrači da prođu kroz dva panela.

Koga kriviti za ovu situaciju sada?

– Pa, niko nije kriv. Sve vreme su bile lažne informacije. Mi smo razgovarali sa svima i bili smo ubeđeni da radimo pravu stvar. Svi koji dolaze moraju da budu vakcinisani i to je tako. Ne mogu i neću nikog da krivim. Znam šta možemo i moramo da uradimo.

Novak Đoković, Kreg Tajli, Australijan open, Melburn
foto: Profimedia

Da li Novak može da igra na Australijan openu?

– Voleo bih da ga vidim da igra na turniru.

Kurir sport

Bonus video:

Srđan Đoković se obratio okupljenima ispred Skupštine: Evo šta je rekao Novakov otac

Srđan Đoković se obratio okupljenima ispred Skupštine: Evo šta je rekao Novakov otac

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *