Foto: Twitter / screenshot

Usman Dembele je postavio nemoguće uslove Barseloni i zbog toga mu je saopšteno da do kraja zimskog prelaznog roka pronađe klub, a njegov agent čini sve kako bi ga odveo sa „Nou Kampa“.

Ipak, zbog brojnih povreda koje je imao u prošlosti, brojnih ispada i velike plate – to ide malo teže. Spominjalo se da bi mogao da ode u Juventus ili Čelsi, što je sve manje realno, a njegov agent poslužio se vrlo jeftinim trikom kako bi Dembelea stavio u centar pažnje i „naterao“ novinare da pišu o ponudama za njega.

Fudbalski agent Musa Sisoko doputovao je u Barselonu na poslednju rundu pregovora sa katalonskim klubom i „slučajno“ na aerodromu izvadio telefon kada je ugledao novinare.

Baš tada na ekranu pojavio se poziv sportskog direktora Leonarda iz Pari Sen Žermena, a Sisoko je taman toliko okrenuo telefon u pravcu reportera kako bi videli ko ga „zove“. Sve je delovalo kao vrlo jeftin trik kako bi Dembele ubedio Barselonu da produže ugovor sa njegovim klijentom pod parolom „traže ga i drugi“, prenosi Mondo.

Ipak, ako Dembele i Sisoko nastave da insistiraju na plati koju ne bi odbio ni Kristijano Ronaldo, onda će agent francuskog fudbalera morati da zaista okrene Leonarda.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *