Milan Lane Jovanović zna kako je to kada se u dresu reprezentacije Srbije pobeđuje tim svetske klase. Svi se sećamo njegovog gola Nemačkoj 2010. za veliki trijumf Srbije

Od tada je prošlo 12 godina, Lane sada fudbal gleda iz fotelje, a za Sportal je prokomentarisao nadolazeći meč Srbija-Brazil, koji se igra u četvrtak od 20 sati.

Možemo li možda i prvi put u nekoliko decenija da počnemo da razmišljamo u smeru: A što ne bismo dobili taj Brazil?

– Ja mislim da se posle mnogo godina upravo sad i razmišlja. Nigde nisam video pesimizam, ni kod selektora ni kod igrača. Vidim da su svi vrlo raspoloženi, da veruju u sebe. Ponavljam, imam utisak da više ne postoji reprezentacija koja nas ne respektuje i protiv koje ne možemo da igramo. Evo pokazali smo da možemo da budemo bolji od jednog Portugala, koji pripada samom vrhu ne evropskog, već i svetskog fudbala – kaže Lane.

O Brazilu je takođe imao šta da kaže.

Ja sam gledao sad Brazil, i ovo što ću reći sada je možda hrabro. I Brazil ima svoje mane. Ranjivi su po bokovima, videćemo, posebno u fazi odbrane. Svi su oni raspoloženi u napadu, ali videćemo kako će se braniti protiv naših brzih igrača na krilnim pozicijama i protiv nestvarnog Mitrovića.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *