Ruski teniser je skrenuo pažnju na ponašanje publike koja je ispratila svaki poen svog ljubimca s oduševljenjem, a problem je što su pravili buku i onda kada Medvedev ne pogodi prvi servis i sprema se za drugi.

Nakon meča je davao kratki intervju na terenu, a prilikom razgovora sa čuvenim Džimom Kurijerom, navijači su opet pravili buku pa je Medvedev od njih zatražio da pokažu potšovanja prema nekadašnjem američkom teniseru.

Potom se Rus uključio i studio Australijan opena koji vodi Mats Vilander, a kada je upitan da prokomentariše navijače nije ni želeo da pazi šta govori.

– Nisam ljut, već sam razočaran. Normalno je da svi iskuse to kada igraju protiv domaćeg favorita, i to protiv Nika. Ali bilo je mnogo momenata na mom servisu, posle promašenog prvog, kada su ljudi navijali kao da sam već odservirao duplu grešku. Nisu to svi radili, ali oni koji jesu imaju nizak koeficijent inteligencije – rekao je Medvedev.

Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *