Australijski teniser Nik Kirjos kaže da je iz principa podržao Novaka Đokovića i da bi to učinio da je bilo ko bio na Novakovom mestu.

Na konstataciju da je preko noći postao prilično popularan u Srbiji, da ga je Dušan Lajović nazvao „Nikom Srbinom“, Kirjos je rekao:

„To je sjajno. Novak i ja smo imali razmirice u prošlosti. I da je neko drugi u pitanju, uradio bih istu stvar, nisam to uradio zato što je Srbin. Zauzeo bih se za ono što mislim da je ispravno i da je neki drugi igrač bio u pitanju. Pogodilo se da je to bio Novak i da je priča bila prilično velika. Sada smo drugari („bromance“ na engleskom). Ne žalim se, mislim da ću ga pitati da igramo dubl negde zajedno“, kaže Kirjos uz osmeh.

Posle pobede nad Liamom Brodijem u tri seta, Kirjos se u drugom kolu sastaje sa Danilom Medvedevom, kojeg je dobio u oba dosadašnje međusobna okršaja – 2019. u Rimu i Vašingtonu.

„Sada je on dvostruko bolji igrač nego tada. Ipak, znam njegov stil igre, znam kako treba da igram, pomoći će mi to iskustvo. Razlikujemo se po načinu igre. Ipak, zasad ne razmišljam o tome, prvo ću malo da se opustim i da uživam, sutra me čeka dubl“, dodaje Kirjos.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *