1344 Cosenza – Modena 1x&0-2 (2.30)

Modena se vratila u drugu ligu, progutali su gorku pilulu već na startu. Naime, bodove sa „Bralje“ je odneo Frozinone koji je objektivno bolji tim, ali se ekipa iskusnog Atilija Tesera nadala pozitivnom rezultatu. Jedini cilj za „Kanarince“ je opstanak u ligi, neće biti lako, nije baš da su iskusni, poznato lice je Dijego Falćineli koji je stigao iz Crvene zvezde. Kosenca se spasila prošle godine, ali i ove ih čeka teška borba, iznenadili su na gostovanju kod Beneventa. Davide Dioniđi ima solidnu ekipu, sa nekoliko poznatih imena, mogli bi lakše da opstanu, igraće tvrdo, ovaj ekipa ima dobru podršku kod kuće, a svaki bod je bitan, pa nas čeka klasična utakmica iz Serije B u kojoj je remi prvi znak…

Malaga – Las Palmas x&0-2 (3.30)

Ovde verovatno neće ni biti golova, hrabriji mogu da probaju tačan rezultat 0:0, nama se nekako nameće ova kombinacije jer Malaga nema tim za Primeru, a učiniće sve da otvori konto na „Rosaledi“ posle startnog poraza u Burgosu. Las Palmas ima ambiciju da se vrati u elitu, na svojim ostrvima su na startu odigrali bez golova protiv nepredivive Saragose. Ovi timovi će teško davati golove, za Malagu to nije novo, jedva su opstali prošle godine, a bili su jedan od dva tima sa najgorim napadom lige, postizali manje od jednog gola po utakmici. Svaki bod će biti bitan, neće baš rizikovati, Andalužani bi verovatno bili zadovoljni remijem protiv kvalitetnijeg Las Palmasa. 

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.