3207 Beveren – RWD Molenbeek GGII (2.75)

Molenbek su stariji ljubitelji fudbala navikli da gledaju u mnogo boljim ulogama, sada su daleko od vrha, tavore u drugoj ligi. Protiv Beverena će napasti bez obzira što su domaći prvi na tabeli. Ovo je derbi druge belgijske lige, golovi su zagarantovani.

2978 Oxford Utd – Forest Green 1&GG (3.20)

Oksford igra dobro, ili bolje da kažemo dovoljno dobro da eventualno pojuri baraž, mada je treća liga prava mera. Forest Grin je pri dnu, ovo je teška druga sezona po senzacionalnom ulasku u ligu, nemaju šta da izgube protiv „Žutih“.

1110 Harrogate – Mansfield 2 (2.00)

Mansfild će i ove godine jurišati na treću ligu, prošle su izgubili u finalu baraža. Cilj ostaje isti, što se tiče domaćih „Herijera“, oni su naprosto očajni…

3397 Mantova – FeralpiSalo x (3.05)

Remi je najrealniji ishod, nije lako pobediti Mantovu koja pamti bolja vremena, ali FeralpiSalo je u naletu. Žele u Seriju B, što bi bio veliki uspeh. Čini se da bi oba tima bila zadovoljna bodom. 

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *