Orlando Pirates – Marumo Gallants x-1 (4.05)

Orlando je izgubio već jedan meč kod kuće i protiv Maruma nemaju pravo na grešku. Biće teže nego što kvota signalizira, rival sa severa zemlje je tim za sredinu tabele, braniće se svim silama, ali bi jedan gol mogao da odluči, kao protiv Svalousa i Rojala…

4279 Forest Green – Brighton ng (1.72)

Forest Grin je jedna od lepih engleskih priča, klub iz najmanjeg mesta ikada u profesionalnom fudbalu. Ušli su u treći ligu, bajka se nastavlja, ali nije realno da protiv Brajtona postignu gol.

4192 Venados – Pumas Tabasco 0-2 (1.73)

Druga meksička liga, dva kluba koja pripadaju donjem domu. Venados ili „Jeleni“ sa Jukatana su svojevremeno, pre 15-tak godina čak osvojili titulu, ali to je prošlost. I oni i Pumas koji je osnovan pre par godina će strepeti od poraza u ovom meču… 

5329 Trabzonspor – FC Copenhagen >29 (2.07)

Kvota je odlična, Danci donose 2:1 iz prvog meča, turski šampion se neće zaletati. Ne verujemo u mnogo golova, ali ni da će ih biti u prvih pola sata.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.