5402 Midtjylland – Feyenoord 2&GG (3.70)

 Čudna situacija u grupi u kojoj sva četiri tima imaju po tri boda (tu su još Šturm i Lacio). Mi verujemo da su Holanđani bolji tim od Danaca, da će se njihov agresivan, napadački pristup isplatiti, tim pre to danski vicešampion može da da pet golova Laciju, ali i izgubi od najslabijih timova u nacionalno šampionatu.

7018 RFS – Basaksehir xpp (2.22)

Rizikovaćemo, Turci jesu bolji tim, ali domaća Valmijera, daleko najbolji letonski tim igra bolje na Baltiku, teren će biti težak, verovatno neće biti ni mnogo prilika. Možda Letonci izdrže do poluvremena.

5133 America MG – Sao Paulo SP 1 (2.60)

Amerika Mineiro je popravila formu, u prvom delu su platili ceh igranju u Kopa Libertadores. Sada ponovo imaju šansu da se domognu kvalifikacija. Sao Paulo je u mračno raspoloženju nakon poraza u finalu Kopa Sudamerikana od Independientea iz Ekvadora.

5405 Zurich – PSV GG&3+ (1.99)

PSV mora da igra na pobedu, dobili su šamarčinu protiv Kambura za vikend. Cirih je preživeo gradski derbi sa Grashopersom, ali i dalje nemaju pobedu u prvenstvu. Ipak, šampion Švajcarske bolje deluje u Evropi, biće golova na „Lecigrundu“.

 

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *