1253 Huesca – Albacete GG (2.12)

Ueska teško može i do baraža, bod im neće puno značiti, a Albasete je ekipa u formi, neguju po tradiciji tehnički doteran fudbal. Tim iz La Manče je veoma efikasan van svog terena i golovi su opcija.

2500 Panetolikos – OFI Crete 1 (2.30)

Težak „kec“, ali ne i nemoguć. Panetolikos je najgori domaćin lige, ali Krićani su prosečna ekipa, primaju previše golova u gostima, pa bi možda „Kanarinci“ mogli da prekinu crnu seriju u Agriniju.

2384 Tondela – Penafiel x&0-2 (3.50)

Meč kao rođen za ovu opkladu, Tondela je specijalista za remije, čak 10 u 14 mečeva, dok je Penafiel i takođe ekipa za sredinu tabele koja često igra nerešeno. Čini se da bi oba tima bila zadovoljna podelom bodova.

1309 Bologna – Atalanta 2 (2.10)

Bolonja je dobra kod kuće, ali Atalanta je kvalitetnija ekipa, uz to bolje  igraju na strani. Gasperiniju je pauza dobro došla da popuni ekipu, da se oporave Zapata i još par igrača, to bi mogao da bude ključ pobede…

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *