1237 Mirandes – Cartagena 0-2 (1.60)

Kartagena je osveženje ove sezone, ali Mirandeš je tim koji teško gubi kod kuće. Ako ne bude nekog ranog gola, mogli bismo da vidimo remi sa malo golova, tim pre što je Kartahenina efikasnost presušila poslednjih nekoliko nedelja.

2073 Altay – Genclerbiligi 0-1I&1-2II (2.10)

Na gostovanju Altaju uvek je vatreno, ali oni nemaju tim da se vrate u elitu. Samo su jednom pobedili kod kuće, ali ovo je šansa jer Genčler je loš ove sezone, ali mnogo bolje igra van Ankare.

2781 USA – Wales xpp (1.88)

Baš bi nas čudilo da bude i golova u prvom delu, ovi timovi će se prema projekcijama boriti za drugo mesto, mada mi ne bismo baš potcenjivali Iran. Biće tvrdo, Amerikanci su srčani, Velšani iskusniji, a imaju i Bejla.

8511 Senegal – Netherlands tačan rezultat 1:1 (6.70)

Idemo na iznenađenje, nismo uvereni u snagu Holanđana, Senegal je specijalista za iznenađenja, nema Manea, ali oni su iskusni, odlično se brane, ako daju gol Van Galovoj ekipi, neće izgubiti. Miriše na remi sa malo golova.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *