“ Burgundinac
20.01.2021 • 15:25
Na proteste izlaze mladi sa dve sive ćelije, a oni svoja obaveštenja pišu za imbecilne starce. Neće vas benavi Jugosloveni braniti kad jedan dan krene narod na vas!“

Meni nije jasno kako ti kao „nejugosloven“ (verovatno si cetnik po pozivu) pozivas na krvoprolice i tu prosipas neke bedne pretnje protestantima a opet zelis da izgedas civilizovano i pametno. Zasto bi narod krenuo na protestante? Pa narod je uz njih.

Ovaj drugi „narod“ ce izaci samo i kad mu narede da izade, ne kada oni osete zelju da se pobune jer se to nece nikada desiti , cak i da umiru od gladi. Taj narod je falanga vlasti koja se bas ne odlikuje mudroscu i plemenitoscu, sto ti demonstriras. Naravno da bi taj deo naroda prolivao krv, jer mu je to jedino sto zna da radi. Samo, postujete istoriju i setite ste koliko ste ratova i bitki dobili u poslednjih par decenija, gde su vam okoncali heroji i kakvo postovanje vi sada uzivate.
Predlazem jedan bensedin, lezite, i gledajte kako se svet oko vas menja. Bez nervoze i mrznje prema svom narodu. To nije tako patriotski , znas.
Na kraju samo odustanite da se opirete napretku i idite u zaborav sa ostalim mracnjacima.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *