Kreće kompletan program, tačnije posle zagrevanja u prva dva dana, danas ćemo videti četiri meča.

Sve počinje od 11 časova, Argentina startuje na Mundijalu, rival je Saudi Arabija i zaista bi trebalo da se desi čudo da Južnoamerikanci ne zabeleže pobedu. Uz naravno kompletnu ponudu, AdmiralBet nudi i specijal, pobeda Argentine, dva gola u prvom poluvremenu i gol Di Marije. „El Fideo“ će biti u timu, oporavio se od povrede i mogao bi da učestvuje u goleadi.

Takođe, dobra kvota je na Lautara Martineza kao prvog strelca na meču, 5.41.

U popodnevnom programu, od 14 časova igraju Danska i Tunis, svakako da su Evropljani favorit, ali je tim sa severa Afrike prilično čvrst.

Meksiko će na Poljsku, to je ključna utakmica u grupi u kojoj bi Argentina trebalo da dominira. Poljaci se nisu proslavili na prošlom Mundijalu, ponovo su oči uprte u Levandovskog. AdmiralBet je spremio specijal 1-2I&1-2II poluvreme što je jako popularna opklada među onima koji jure golove, plus pogodak Leve, kvota je 5.00. Ako Meksiko ne izgubi, a „Čaki“ Lozano prvi zatrese mrežu Poljaka kvota je 9.00.

Današnji program zatvaraju Francuzi i Australijanci, sjajna prilika za Gale da dobro startuju, ako bude 1+I&2+II, odnosno ako favorit savlada Meta Rajana jednom u prvom i dva puta u drugom poluvremenu, a Kilijan Mbape bude strelac, kvota je 5.50,  a ako prođe očekivana kombinacija 1&2-5 golova, uz to da Žiru načne „Kengure“ kvota je 6.50.

Dakle, kombinujte, tražite jake kvote u specijalima, pratite i izveštaje sa Mundijala, kao i katarske dnevnike našeg novinara Ivana Cvetkovića, čeka nas puno uzbuđenja.

Ovo su dani fudbala i na AdmiralBet i na sportske.net.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *