Prvotimci Crvene zvezde su jutros od 11 časova, po lokalnom vremenu, odradili deveti trening tokom pripremnog ciklusa u Antaliji, a gotovo kompletan rad, na terenu sportskog centra “Kalista”, bio je usmeren na “bi-bi” test.

Dočekalo je oblačno vreme prvotimce Crvene zvezde na samom startu treninga. Kiša koja je padala u ranim jutarnjim časovima je prestala tako da je to bila olakšavajuća okolnost za fudbalere. Nije dugo trajao jutarnji trening, ali je sa druge strane bio izuzetno naporan i iscrpljujuć. Počeli su sa istrčavanjem kratkih deonica naši igrači, kako bi se zagrejali i ušli spremni u trening. Usledila je potom aktivacija na zasebnom delu terena gde su igrači radili vežbe oblikovanja.

FOTO: FK Crvena zvezda

Posle deset minuta rada izabranici Dejana Stankovića su se preselili na drugi deo terena gde su bile postavljenje “kapice”, ali i zvučnik. Znali su Zvezdini prvotimci da ih očekuje naročito naporan “bi-bi” test koji se sprovodi na svakim pripremama i ima za cilj da igrači testiraju svoju izdržljivost, s obzirom da istrčavaju kratke deonice u određenom vremenskom intervalu povećavajući konstantno brzinu.

FOTO: FK Crvena zvezda

Ono što može da raduje kompletan stručni štab jeste da su se fudbaleri sjajno pokazali prilikom testa. Pored toga što su se međusobno bodrili, igrači su pokazali fizičku spremnost na visokom nivou što je naročito važno za predstojeće izazove koje očekuju ovaj tim.

loading…

Crveno-bele očekuje kratak odmor, a potom će naši fudbaleri ponovo izaći na teren sportskog centra “Kalista” i odraditi trening u popodnevnim časovima.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *