Stenhousemuir – Forfar Athletic GG&3+ (1.97)

Kuva u četvrtoj škotskoj ligi, Forfar je poslednji, ali ih od petoplasirano Ist Fajfa deli pet bodova. Dakle, čeka nas prava jurnjava, biće bitno pobeđivati, remiji ne znače puno, pa će domaćin Stenhausmir probati da trijumfom pobegne od poslednjeg mesta na koliko-toliko pristojnih sedam bodova. Prilično su efikasni, ali kod kuće u odbrani curi na sve strane, dugo nisu pobedili. Oba tima bi mogla da zatresu mrežu protivnika, a onda ni 3+ nije daleko.

6959 Telstar – Den Bosch GGII (2.75)

Lepo je igrati u drugoj holandskoj ligi, ispadanja nema, takmičenje je razvojno, Telstar uživa, klub poznatiji po tome što je za njega igrao Van Gal nego nekim rezultatima. Oni su neefikasni imaju previše remija, ali im stiže Den Boš koji uvek spusti gard i igra na gol više. Nije ni čudo što su „Zmajevi“ primili najviše golova u ligi. Oni će se pitati, Telstar ima bolji tim nego prošle godine, oni ne igraju defanzivno već dosta promašuju, možda konačno počnu da pogađaju, pa bi u nastavku moglo da bude golova.

8464 Chesterfield – Dorking GG&3+ (2.10)

Posle serije pobeda Česterfild je zaustavljen u Halifaksu, oni imaju odličan tim, ali ne mogu da se trkaju sa Reksamom i Nots Kauntijem. Svejedno, učiniće sve da savladaju naš omiljeni tim u ovoj vrsti igre, Dorking. Kako smo i pretpostavljali, Vonderersi su dali gol u utorak Halifaksu, ali su izgubili. Ponovo ćemo probati sa GG&3+, gosti su u donjem domu, ali su zabavni za gledanje, primili su najviše golova, čak 49, ali su recimo dali samo dva manje od domaćina. Domaćin iz Derbišajera koga vodi Pol Kuk, nekadašnji menadžer Vigana i Ipsviča (on se vratio u Česterfild) bi trebalo da pobedi, ali čini se da ćemo gledati efikasan meč.

8605 SC Weiche – Hannover (A) GG&4+ (2.10)

Efikasni Vehe tim iz sredine će ugostiti amatere Hanovera. U regionalnoj grupi Sever, timovi iz gornjeg doma jure Lubek koji je posle lošeg perioda dobio dva meča i učvrstio +6, u odnosu na rezervne timove Hamburgera i Hanovera. Zato Hanover mora da napadne na gostovanju u Veheu, predgrađu Flensburga. Ovaj mali tim je prošle godine bio drugi, nisu tako dobri ove sezone, ali sigurno da se neće boriti za opstanak. Ofanzivan pristup bi mogao da donese golove.

 

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *