Svetsko prvenstvo u fudbalu već izaziva mnogo uzbuđenja kod ljubitelja sportskog klađenja koji su nestrpljivi da počnu sa tipovanjem na svoje favorite. Postoji mnogo načina za klađenje na utakmice Svetskog prvenstva ali je sve popularnije i učešće u onlajn takmičenjima tipsera.

Kladjenje.rs organizuje Tipster Kup sa ukupnim nagradnim fondom od 3 200 evra u freebetovima u kladionici Mozzart. Takmičenje je podeljeno u 5 rundi, svaka runda ima nagradni fond od 470 evra za besplatno klađenje, a najuspešniji učesnik u svakoj rundi dobija 170 evra.

Takmičari pogađaju ishode utakmica na Mundijalu, tačan rezultat, pobednika duela ili razliku u golovima. Učesnik koji bude imao najviše pogođenih ishoda, i sakupi najviše poena, pobeđuje u takmičenju. Inače, takmičenja tipstera mogu biti veoma zabavna i nude odličnu priliku da testirate svoje poznavanje fudbala i uporedite ga sa drugim ljubiteljima najpopularnijeg sporta. Dakle, ako želite dodatnu dozu adrenalina pred mečeve u Kataru, razmislite o učešću u Tipster Kupu na sajtu KLADJENJE.RS.

Napominjemo da je učešće POTPUNO BESPLATNO, a podrobnije informacije potražite na Tipster Kup – Svetsko Prvenstvo 2022.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *