Balkan Bet Nis

Jesen, kiša i hladno vreme učinili su da se zabava ponovo vrati u zatvoren prostor, a lokali Balkan Bet sportskih kladionica i automat klubova su među omiljenim mestima za izlazak Nišlija.

Ukoliko već niste, pravi je trenutak da ih posetite.

Ovaj renomirani brend, u Nišu je prisutan već punih pet godina i danas predstavlja sinonim za dobru zabavu. Lokali Balkan Beta nalaze se na dve lokacije u Nišu, u ulici Bulevar Medijana 21 u okviru retail centra STOP SHOP, kao i u ulici Bulevar Dr. Zorana Đinđića 21. Bez obzira u koji od navedena dva lokala se uputite, očekuju vas odlične kvote na sportsko klađenje i klađenje uživo, igre na slot aparatima i mogućnost da na njima osvojite džekpot do 15 miliona dinara, ali i virtuelne igre koje su naročito omiljene kod pripadnica lepšeg pola.

I ne samo to…

Ono što je zajedničko za sve lokale Balkan Beta, jesu sigurnost, vrhunski nivo usluge i kvalitetna ponuda pića. Zbog toga, motiv da svratite do Balkan Beta ne mora isključivo biti strast prema klađenju ili neka od aktuelnih promocija, već i mogućnost da se u prijatnom ambijentu opustite sa svojom ekipom. Započnite dan šoljicom espressa za samo 60 dinara ili uživajte u jedinstvenom ugođaju prenosa utakmice, uz Heineken pivo po ceni od 180 dinara. Ukoliko preferirate neka druga, dostupna su vam i ostala piva iz Heineken asortimana.

Ukoliko vas dobra atmosfera ili razgovor sa prijateljima povedu u smeru da ne stignete da uplatite tiket, bez brige!

Balkan Bet je celokupnu svoju ponudu preneo i u virtuelni prostor, a online kladionica nalazi se na jedan klik od vas.

Na vama je samo da odlučite – da li ste više za virtuelnu zabavu ili provod uživo?

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *