Foto: EPA/MARIO CRUZ / EPA;

Kakva utakmica, kakvo slavlje, kakvi dobitni tiketi – naklon fudbalerima Srbije, ali i majstorima klađenja koji su verovali u našu reprezentaciju

Lisabonska noć za nezaborav i ponos 11 miliona Srba na celoj planeti Zemlji, a koja je za mrvicu bila srećnija velemajstoru igre zvana kladionica na sajtu meridianbet.rs!

Šta je ovaj čovek uradio tek će verovatno shvatiti, pa hajde da mu pomognemo – stavio 650.000 DINARA na prelaz X-2 i “luda glava“ Aleksandra Mitrovića donela mu je u 90. minutu 9.100.000 DINARA!

Veliki dobitak Foto: Meridian / Ustupljene fotografije
Veliki dobitak

Ovim singlom na Srbiju, po kvoti koja je u Meridianu bila najveća na svakom kutku sveta gde postoji sportsko kladjenje, ne samo da se naplatio kao car, već je odagnao loše duhove svih malera “Orlova“ ikada.

Škotska, Švajcarska, Slovenija, Estonija i Australija otišle su u zaborav i simbolički označile novi početak fudbalske reprezentacije Srbije, koja nas je sinoć sve učinila ponosnim!

Ukoliko te je ovaj diplomski rad od tiket ostavio bez teksta i želiš da sledeća priča bude baš o tebi – registruj se već danas na sajtu kladionice Meridian i preuzmi bonus za online kladjenje u vrednosti od 500 dinara!

Sastavi tiket vredan miliona!

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Napomena: Igre na sreću mogu izazvati bolesti zavisnosti.

18-plus Foto: Promo
18-plus

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *