Nakon pauze i brojnih odlaganja, fudbal nam se konačno vratio i to na velika vrata!

Serija A se aktivirala, Premijer liga se posle problema sa koronavirusom koliko-toliko stabilizovala, počeo je Afrički kup nacija, a sve to znači da nas čeka pravi fudbalski spektakl!

Bilo da ste ljubitelj evropskog ili afričkog fudbala, sportska kladionicaMeridian vam donosi najbolje uslove za online kladjenje!

Pre nego što sastavite, nadamo se, dobitni tiket, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas čeka BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

Dakle, poklon stiže i pre nego što odigrate tiket, a ako želite još više da zaradite – iskoristite NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI koje vas čekaju u Meridianu!

Pa, da vidimo šta to imamo u ponudi…

TOP LIGE:

Sautempton – Brentford, kec 2.10

Vest Hem – Norič, kec 1.30

Kaljari – Bolonja, dvojka 2.50

KARABAO KUP:

Liverpul – Arsenal, kec 2.25

AFRIČKI KUP NACIJA:

Nigerija – Egipat, dvojka 2.50

Tunis – Mali, kec 2.70

Alžir – Siera Leone, kec 1.10

*Napomena: Kvote su podložne promenama.

NOVE PROMOCIJE:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *