Meridian – kuća najvećih bonusa

Ako želite dobro da se zabavite, a uz to i da – dobro zaradite – onda ste, definitivno na pravom mestu!

Kladionica Meridian novim igračima donosi vrhunske poklone, a da biste ih preuzeli potrebno je da otvorite nalog na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Zašto? Objasnićemo u nastavku…

Ovog jula novi korisnici imaju specijalnu priliku da pored najvećeg bonusa dobrodošlice, koji iznosi 1.000 RSD za sportsko klađenje i 200 poklon spinova, osvoje još i dve gejmerske konzole – SONY PlayStation 5!

Savršeno, zar ne?

Sve što je potrebno kako biste preuzeli fantastične nagrade je aktivan korisnički nalog.

Ukoliko još uvek niste registrovani, učinite to već danas i automatski dobijate 1.000 RSD bonusa bez dodatnih uslova, kao i 200 poklon spinova na slot igri Maya’s Treasue.

A onda… ako se pitate kako do popularne gejmerske konzole – recept je jednostavan: potrebno je da odigrate najviše tiketa na sportskom klađenju ili ukoliko ste, pak, ljubtelj online slot igara – potrebno je da imate najveći broj odigranih spinova na odabranim igrama iz slot ponude, u toku meseca jula.

Dakle, prilika se pruža i kladioničarima, ali i onima koji više vole da zavrte dobar slot!

Takmičenje važi za sve igrače registrovane od 01.07.2022 do 31.07.2022. na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji.

Detalji o takmičenju vas očekuju na sajtu Meridian kladionice, a ono što je važno da napomenemo jeste da pored dve glavne nagrade – SONY PS 5 – Meridian deli i keš bonuse, kao i poklon spinove svim takmičarima koji se plasiraju od 2. do 5. mesta.

Više o tome saznajte na ovom linku.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.