Svakog dana pred vama je novi AdmiralBet izazov inspirisanMundijalom i donosi dnevne nagrade od 50.000 dinarafreebet-a za odigravanje tiketa.

Čekanje je završeno! Počela je jedna od najvećih planetarnihsportskih manifestacija, Svetsko prvenstvo u Kataru! Šta ćenam sve doneti i koliko uzbuđenja, saznaćemo u narednihmesec dana.

Ono što u ovom trenutku sigurno znamo jeste to da je AdmiralBet obuzela prava mundijalska euforija, gde vas čeka23 dana dug “Put do pehara i isto toliko zadataka, saukupnim nagradnim fondom od 1.200.000 dinara!

Predlažemo vam da, “ono malo” slobodnog vremena u pauzama od fudbalskih utakmica u Kataru, iskoristite narešavanje dnevnih zadataka i osvajanje šampionskih nagrada u AdmiralBet-u.

Dok traje SP, svakog dana imaćete novu šansu da osvojite čak50.000 dinara freebet-a!

Na AdmiralBet sajtu ili novoj aplikaciji čekaće vas uvek novidnevni zadatak. Biće vam potrebno vaše fudbalsko znanje iiskustvo da odgovorite na izazov, pogodite tiket sa najvećomkvotom i tako pokupite vašu dnevnu nagradu od 50.000 RSD.

Tu nije kraj, jer mundijalsko finale donosi duplo više! Pa tako, ukoliko na finalni dan uspešno rešite poslednji, 23. izazov, osvojićete duplo veću nagradu u iznosu od 100.000 dinara!

Tokom trajanja SP-a, svi novi igrači koji se registruju, verifikuju svoj nalog i potvrde svoj broj telefona na novojAdmiralBet aplikaciji, odmah nakon toga dobijaju 2000 RSD bonusa dobrodošlice bez depozita, za duplo više zabave naslotovima i za sportsko klađenje.

Ako, pored fudbala, volite da se zabavite i na onlajn slotigrama, “Put do pehara” vas vodi i na AdmiralBet slot turnirvredan 2.000.000 dinara!

 

Ne propustite:


By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *