Sportska kladionica Meridian praktično svakog dana iznenađuje svoje korisnike, kao i one koji to tek treba da postanu.

Ako spadate u ovu prvu grupu – na pravom ste mestu, jer Meridian donosi novu „poslasticu“! Januar je mesec sporta i idealan za online kladjenje, pa ako ste raspoloženi da „ispratite“ koji tiket – evo kako to da uradite na idealan način.

Znamo da Meridian donosi sjajan BONUS DOBRODOŠLICE, ali osim toga časti i već postojeće korisnike. Ukoliko ste se registrovali, a do sada niste ostvarili depozit, pravo je vreme da to uradite jer vam odmah nakon uplate i odigranog tiketa stiže bonus od 100% na prvi depozit!

Da, dobro ste pročitali! Uopšte ne morate da čekate da vaš tiket postane dobitan, Meridian vas svakako nagrađuje!

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Dovoljno povoda da se vratite omiljenoj zanimaciji, odigrate tiket uz NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI koje vas čekaju u Meridianu i obogatite se!

P.S. Ukoliko još uvek niste postali Meridianov korisnik – registrujte se odmah na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas čeka BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD!

NOVO U MERIDIANU:

BET BUILDER: Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre. Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *