Foto: screenshot

Reprezentacije Kameruna i Komorskih Ostrva igraju večeras od 20 časova utakmicu osmine finala Afričkog kupa nacija.

Za Komore je ovo najvažniji susret u istoriji državnog tima, jer je u pitanju njihovo prvo učešće, ali ga dočekuju uz dosta problema. Naime, ova selekcija će morati da utakmicu započne s nekim od igrača u golu, umesto golmana.

Razlog za tako nešto je veliki broj pozitivinih slučajeva koronavirusa u ovoj selekciji. Kako piše „Skaj Sport“, 12 članova ekipe i stručnog štaba su dobili pozitivne testove, a među njima su dva golmana i selektor.

Ben Foto: screenshot
Ben

Da problem bude veći, prvi čuvar mreže Salim Ben Boina je povređen, dok druga dvojica Ali Ahamada i Mojad Useni moraju u karantin. Komori nisu dobili dozvolu da pozovu novog golmana, ali su zamenu pronašli među igračima

– Već smo izabrali jednog od igrača koji će meč početi kao golman. Radi se o igraču koji je na treninzima pokazao da ume da se snađe na toj poziciji, rekao je pomoćnik selektora Danijel Padovani, ali nije otkrio o kom igraču se radi.

Inače, na AKN važe stroga pravila u vezi koronavrusa, pa tako ukoliko neka ekipa nema golmana, na njegovo mesto dolazi neko od igrača, a ukoliko u timu nema minimu 11 igrača raspoloživih za utakmicu onda se upisuje poraz od 2:0.

Pročitajte još:

Poruka partnera:

Afrički kup nacija

17.00 Gvineja – Gambija

Nisu se u skorije vreme sastajali. Gvineja je plasman obezbedila posle pobede nad Malavijem i neočekivanim remijem protiv Senegala. Sve je zakomplikovala porazom od Zimbabvea, ali… Gambija je igrala van svih očekivanja i bez poraza došla je do ove faze. Pred njom je oružje čak položio i Tunis.

Predlog: 2-3 (2.05), X-X (3.85)

Sve kvote za ove, ali i ostale utakmice u bogatoj ponudi pogledajte na sledećem linku: https://soccerbet.rs/#kladjenje

Video: Gol dečaka iz Japana videlo je TRI MILIONA LJUDI

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *