Koliko Vam se puta desilo da sastavite tiket i da neki od Vaših igrača podbaci i ne igra kako ste od njega očekivali? Ljubitelji košarke će od sada moći uživo da se klade na poene NBA igrača i da izvrše korekciju.

Jokara, Bogdan ili Dončić, izaberite Vaše favorite i uživajte u NBA noći punoj uzbuđenja!

Ne propustite nijedno atraktivno zakucavanje ili koš za pobedu, izaberite svoje omiljene igrače svake večeri i predvidite njihov učinak.

Uz ovu promociju sjajno se uklapa još jedna promocija koja može višestruko da Vam uveća potencijalni dobitak. Reč je o promociji Bonus 700%, a dovoljno je svega 9 događaja da uvećate Vaš dobitak za sjajnih 20%!

Ukoliko većinu Vašeg vremena provodite na Vašem mobilnom telefonu, preporučujemo Vam da preuzmete AdmiralBet Android ili iOS aplikaciju koja Vam donosi bonus od 2000 dinara, a ako niste otvorili AdmiralBet nalog, sad je pravi trenutak. Za registraciju Vam treba svega nekoliko minuta, a možete je izvršiti na ovom linku.

Za sve ljubitelje košarke, ovog puta evropske, AdmiralBet je pripremio još dve promocije. Jedna Vam donosi sjajnih 20% od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži barem 5 događaja u kojem ste se kladili na poene, skokove ili asistencije igrača iz AdmiralBet ABA lige, dok je druga vezana za Evroligu i donosi Vam 10% bonusa za pomenute meč tipove na evroligaške igrače.

Pogledajte ponudu, sastavite tiket i naplatite svoje poznavanje košarke!

*Promo
 

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *