Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Reprezentacija Srbije nastavlja svoju misiju – preuzmi bonus za online kladjenje od 500 RSD i sastavi patriotski tiket

Posle kratke pauze i klupskih obaveza, fudbaleri Srbije ponovo navlače reprezentativnu opremu i kreću u novu bitku – ovog puta protiv Katara.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo su u toku, a pre odlučujućeg meča sa Portugalom, „Orlovi“ će se „zagrejati“ u Beogradu protiv domaćina svetskog šampionata.

Pre nego što se uputite ka stadionu, gde ćete, verujemo, zdušno navijati za Srbiju, iskoristite BONUS ZA ONLINE KLADJENJEPREUZMITE 500 RSD POTPUNO BESPLATNO i sastavite patriotski tiket.

Evo o čemu se radi: sportska kladionica Meridian daje fantastičan BONUS DOBRODOSLICE za sve novoregistrovane korisnike, a sve što je potrebno – registrujte se na meridianbet.rs sajtu i preuzmi poklon od 500 RSD!

PREUZMI POKLON OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović su spremni da „izrešetaju“ mrežu Katara, a vi ih podržite PATRIOTSKIM TIKETOM!

Misli su već u Portugalu, ali jasno je da bi ovo mogla da bude odlična uvertira za meč decenije i šansu za plasman na Svetsko prvenstvo.

Dugo nismo gledali ovako dobru igru Srbije i zato su “Orlovi” na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem apsolutno zaslužili našu podršku!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI POKLON OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Napomena: Igre na sreću mogu izazvati bolesti zavisnosti.

18+ Foto: RAS Srbija
18+

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *